Meer mogelijkheden

Content Crackers biedt een ruimer gamma aan via Smooty Websites. Zo komen er modules waarbij meertaligheid mogelijk is en komt er  een instapmodel vanaf 29,99 euro per maand.

Het Leuvense Content Crackers lanceerde enkele maanden geleden zijn kleintje broertje Smooty Websites. “Smooty werd ontwikkeld om websites aan te bieden tegen een lage, vaste jaarkost”, zegt Stephanie Nevens. “We bieden ondernemingen tegen een lage kost alle diensten aan die ze nodig hebben om een moderne website makkelijk te onderhouden.”

“Voortaan bieden we twee formules aan”, zegt Nevens. “Naast de bestaande formule ‘Professional’ hebben we nu ook de ‘Enterprise’ waarbij binnenkort ook meertaligheid mogelijk is. Bij de invoering van de twee formules hebben we de Professional een instapprijs vanaf 29,99 euro per maand gegeven.”

De abonnementsformules van Smooty bieden een all-in-one service voor websites. De klant krijgt niet alleen een full responsive website, maar ook een super gebruiksvriendelijke beheermodule, de registratie van een domeinnaam, webhosting en twee uur Smooty Service per jaar.

“Alle Smooty Websites zijn full responsive en 100% mobile friendly en dat is niet onbelangrijk”, zegt Stephanie Nevens. “Na de lancering van het Mobile Friendly Label in november, kondigt Google nu ook aan dat ze mobiele websites in de toekomst zullen bevoordelen. Websites die nog niet mobiel zijn , worden vanaf 21 april mogelijk niet meer weergegeven  in de mobiele zoekresultaten van Google.”
Momenteel loopt er een wedstrijd waarmee u een Smooty Website ter waarde van 1.079,64 euro kan winnen. Om kans te maken, moet u deelnemen aan de like & share actie op Facebook. Klik hier als u wil deelnemen.

Meer mogelijkheden
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x