Accu-R8

Op zoek naar een all-in aanbod voor laadpalen op jouw bedrijfsterrein of bij je thuis? 

Welkom bij Accu-R8!  

De missie van ons team van experten? Jou in jouw keuze voor laadpalen volledig ontzorgen!
We bespreken samen grondig je laadnoden, bekijken vervolgens de best passende oplossing en werken deze volledig uit. Wij plannen én organiseren je project echt van a tot z en zorgen ervoor dat de palen conform geplaatst worden.

Accu-R8

Accu-R8: Totaalpartner voor de installatie van laadpalen

Wij bieden als ervaren installatiepartner van laadpalen voor bedrijven en wallboxen, i.e. laadpalen voor thuis bij werknemers en particulieren, een all-in oplossing op maat aan. Hierbij treden we niet enkel op als elektrisch installateur van deze laadpalen, maar zeker ook als technisch adviseur die samen met jou(w) bedrijf jouw project in kaart brengt.

Laadoplossingen op maat

De laadpalen uit ons gamma zijn stuk voor stuk performant, modern en gebruiksvriendelijk. Toch hebben ze elk hun specifieke eigenschappen. Om je een laadoplossing voor te kunnen stellen op maat van je elektrische wagenpark, luisteren we daarom altijd eerst naar je specifieke verhaal. Bij de keuze van het type laadpaal spelen namelijk heel wat factoren mee.

Onze waarden

We werken elk project, groot of klein, uit met de nodige zorg en nauwkeurigheid.
Daarbij ontzorgen we je zoveel mogelijk, zodat je op korte termijn kan genieten van een volledig afwerkt project.

De strategie van Accu-R8

We willen met Accu-R8 inspelen op de maatschappelijke en politieke eis: elektrisch rijden moet de toekomst worden. Bijgevolg moet ook de laadinfrastructuur mee groeien. Accu-R8 is in dit alles jouw totaalpartner voor de plaatsing en het onderhoud van laadoplossingen.

Accu-R8 bv

Laadpalen voor bedrijven en particulieren

Accu-R8

Accu-R8
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x