Bewust Genieten

Dietist eetstoornis in Antwerpen

Dhawli Saeyvoet is een dietist in Antwerpen die écht het verschil maakt voor mensen die worstelen met eetstoornissen en eetbuien. Haar benadering gaat verder dan alleen maar adviseren over voeding; ze biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten de dieperliggende oorzaken van hun problemen kunnen verkennen en aanpakken.

Dhawli staat bekend als voedingsdeskundige en diëtist met een missie. Ze richt zich op het behandelen van eetstoornissen en emo-eten door als voedingstherapeut de onderliggende oorzaak van de eetstoornis te identificeren.

Dhawli Saeyvoet - voedingsdeskundige en dietist Antwerpen

Eetstoornis behandeling

Dhawli Saeyvoet biedt geen standaard dieet. eetstoornis behandeling zijn complexe aandoeningen die diepere psychologische en emotionele wortels hebben dan vaak wordt erkend. Dhawli begrijpt dit als geen ander en benadert eetstoornis behandeling met een holistische visie. Ze gaat verder dan simpelweg het voorschrijven van een dieet; ze fungeert als een eetstoornis psycholoog voor haar cliënten om samen de diepere triggers en emoties achter hun eetgedrag te begrijpen en aan te pakken.

Een van de meest opvallende aspecten van Dhawli’s benadering is haar inzet om eetbuien stoppen. Voor mensen die lijden aan een eetbuistoornis (ook wel emo-eten genoemd), kan het gevoel van verlies van controle over hun eetgedrag overweldigend zijn.

Daarnaast richt zij zich ook specifiek op behandeling van Anorexia, binge eating problem en boulimia behandeling.

Bewust genieten van mindful eating

Dhawli Saeyvoet promoot 'bewust genieten' als een centraal principe in haar praktijk, waarbij ze leert hoe voedsel weer zonder schuldgevoelens kan worden genoten. Deze benadering heeft bewezen succesvol te zijn bij het herstellen van een gezonde relatie met voeding en het verminderen van de drang om te compenseren door calorieën tellen.

Voor mensen die worstelen met anorexia, boulimia, binge eating problemen of eetbuien, biedt Dhawli een empathische en effectieve benadering. Ze begrijpt dat deze aandoeningen niet kunnen worden genezen met een standaard dieet of rigide voedingsvoorschriften. In plaats daarvan richt ze zich op het opbouwen van een vertrouwensrelatie met haar cliënten en het aanbieden van eetstoornis behandeling die gebaseerd is op begrip en therapie.

Als u op zoek bent naar een dietist eetstoornis specialist in Antwerpen, overweeg dan zeker om contact op te nemen met Dhawli Saeyvoet van Bewust Genieten. Dhawli Saeyvoet biedt een unieke en effectieve benadering om herstel en een gezonde relatie met voeding te bereiken. Met Dhawli Saeyvoet aan uw zijde kunt u weer leren genieten van eten.

Bewust Genieten - Eetstoornis behandeling Antwerpen

Contactgegevens Bewust Genieten

Voedingsdeskundige Dhawli Saeyvoet / Dietist Antwerpen

Leopold de Waelstraat 28
2000 Antwerpen

E. info@bewust-genieten.be

T. +32 468/21.82.95

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x