BleuBlue

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een waterzuiveringsinstallatie voor het water van jouw carwash? Wil je een nieuwe wasstraat starten of je bestaande wasstraat renoveren, en ben je op zoek naar een water recycling systeem om je ecologische voetafdruk te verminderen en om je op lange termijn extra winst op te leveren? Welkom bij Bleublue, de toonaangevende expert op het gebied van waterzuiveringssystemen voor carwashes.

“Met meer dan 150 operationele systemen in Europa is BleuBlue de betrouwbaarste partner voor uw waterzuiveringsinstallatie.”
- Stijn Schouterden, founder Bleublue.


Waterzuiveringsinstallatie voor uw carwash installatie

Wist je dat er per wasbeurt in een wasstraat tot 650 liter water verbruikt kan worden? Deze enorme hoeveelheid zet jou, als carwash eigenaar, wel tot nadenken. Als je de kosten van watergebruik en waterlozing optelt, hoop je vast dat dit ecologischer en economischer kan. Wel, dat kan! De oplossing voor jou is een goede carwash installatie voor waterzuivering. Met zo'n waterzuiveringssysteem wordt het afvalwater opgevangen en gezuiverd zodat je het weer opnieuw kan gebruiken. We garanderen kwaliteitsvol en geurvrij water dat geschikt is voor een volgende wasbeurt.

Meer over water recyclen

Wasstraat openen

Een waterzuiveringsinstallatie is een belangrijke investering bij de opstart van de carwash. We geven onafhankelijk advies over wasstraat water recycling en maken de installatie op maat van jouw wasstraat.

Wij bouwen jouw installatie van A tot Z, van Advies tot Zuiver water. We raden je aan om BleuBlue in te schakelen nog voor de bouw van je carwash begonnen is. Ons professioneel en onafhankelijk advies helpt je om te investeren in goede installaties en systemen. Wij geven de garantie dat de auto's in jouw carwash zullen gewassen worden met schoon en geurloos water.

Nieuwe wasstraat starten

Renovatie wasstraat

Voldoet je huidige installatie niet meer aan de capaciteit die je op dit moment draait? Dan zal het systeem geüpdatet of vernieuwd moeten worden. In enkele uren tijd plaatsen we een nieuw beluchtingssysteem, aangepast aan de capaciteit van jouw carwash zodat je kunt starten met water hergebruiken.

Bij carwashes die al jarenlang gebruikt worden, is de bestaande waterzuiveringsinstallatie niet meer aangepast aan de zuurstofvraag of de nodige reiniging van het vervuilde water. Renovatie van je carwash dringt zich op.

Je aantal klanten en aantal wasbeurten per dag zijn aanzienlijk gestegen sinds de tijd dat je installatie geplaatst werd. Die groei is zeker goed voor jou, maar je wilt je klanten tevreden houden. Daarom is een investering in een update van je waterzuiveringssysteem voor je carwash een absolute must.

Carwash vernieuwen

Ons verhaal

Onze jarenlange ervaring in de sector van waterzuivering en carwashes is jouw garantie voor een perfecte wasstraat installatie.

Stijn Schouterden

Stijn Schouterden richtte in 2010 BleuBlue op. Hij combineert zijn jarenlange ervaring in de carwash sector met de kennis over waterrecyclingsystemen. Het watermanagement binnen de carwashbranche kent voor hem geen geheimen meer. Door een continue opvolging van de innovaties in de markt weet hij als geen ander de ideale installatie te maken voor elke carwash. Er komt geen kant-en-klaar installatie aan bod. Voor elke situatie is er een berekening en een plan op maat nodig.

Met meer dan 150 operationele systemen in Europa is Stijn de pionier inzake waterzuivering en -recuperatie.

Wil je graag advies over waterrecuperatie voor je carwash?

Met onze waterzuiveringsinstallaties kan je tot 90% van het gebruikte water van jouw carwash hergebruiken. Jij hebt hier niet alleen baat bij, ook voor het milieu- en waterbeleid is dit een goede zaak. Kortom, met BleuBlue wordt jouw carwash ecologischer en economischer. 

Heb je vragen of interesse in een duurzame waterzuiveringsinstallatie voor je carwash in Antwerpen, Brussel, Leuven, Limburg, Utrecht, Groningen, ... Neem contact op met Bleublue!

BleuBlue
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x