Discobar Skylight

DJ huren

Op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting voor jouw speciale gelegenheid in de regio Leuven, Aarschot, Antwerpen of Brussel? Zoek niet verder, want DJ Dirk Alaerts, ook bekend als Discobar Skylight, is de allround diskjockey die je zoekt. Met jarenlange ervaring in het vak, staat DJ Dirk klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Ontdek Discobar Skylight

Allround DJ Leuven - Discobar Skylight

Allround DJ

Of je nu een trouwfeest, verjaardagsfeest, foute party, bedrijfsfeest, of een ander evenement plant, DJ Dirk heeft de muzikale veelzijdigheid om aan al jouw wensen te voldoen. Hij brengt een breed scala aan muziekgenres en regelt live muziek voor huwelijken, waardoor hij de perfecte sfeer kan creƫren die past bij jouw specifieke gelegenheid.

  • DJ trouwfeest

Een huwelijk zonder DJ kan uiteraard niet! Wil je de dag van je leven eindigen met een party om nooit te vergeten? Boek DJ Discobar Skylight!

  • DJ verjaardag

Wil je voor jouw verjaardag graag een DJ inhuren? DJ Dirk staat heeft er alvast zin in!

  • Karaoke

Wil je graag met je vrienden, kennissen of familie eens een zotte karaoke avond organiseren? DJ Dirk heeft alle materiaal in huis!

  • DJ bedrijfsfeest

Bestaat je bedrijf zoveel jaar? Is er een speciale gelegenheid waarvoor je met je bedrijf een feest wil organiseren? DJ Discobar Skylight staat paraat!

  • PA Artiesten

DJ Dirk werkt ook met artiesten. Wil je graag een zanger/zangers op jouw feest? DJ Discobar Skylight zorgt voor de full package!

  • DJ foute party

Wil je eens volledig fout uit de bol gaan? Iedereen heeft dat wel eens nodig! DJ Dirk kan hiervoor zorgen!

  • DJ senior bals

Zelfs mensen op leeftijd strekken graag nog eens de benen. Hiervoor is DJ Dirk ook zeker en vast te vinden! We brengen onze beste platen mee!


Zijn passie voor muziek en toewijding aan het leveren van de beste entertainmentervaring maken hem de ideale keuze voor jouw feest. Dus, als je op zoek bent naar een professionele en ervaren DJ in Leuven of omstreken, aarzel dan niet om DJ Dirk Alaerts van Discobar Skylight te boeken. 

Maak van jouw feest een geweldige DJ party of een onvergetelijke avond in de dancing met DJ Dirk aan de draaitafels!

DJ boeken

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x