Dpla

Op zoek naar een expertisebureau voor plaatsbeschrijvingen? Welkom bij Dpla!

Vermijd misverstanden, onwetendheid en discussies dankzij onze plaatsbeschrijving app. Snel, correct en digitaal een plaatsbeschrijving laten maken? Wij maken je graag wegwijs tijdens een verkennend gesprek.

Hoe meer duidelijkheid en transparantie bij de start van de huur, des te minder misverstanden, onwetendheid en discussies tussen huurders en verhuurders bij de stopzetting van het huurcontract.

Frank Hellemond
Founder Dpla

Een interactieve, kwaliteitsvolle plaatsbeschrijving app

Bij Dpla geven we om ons vak en onze klanten. Daarom laten we onze plaatsbeschrijving software in-house ontwikkelen. Geen externe ontwikkelaars achter onze tool dus, maar betrokken vakkenners! Zo kan je rekenen op een kwaliteitsvol product dat precies afgestemd is op de noden van huurders en verhuurders. De Dpla app is een digitaal platform met een overzichtelijke interface. Bovendien wordt Dpla continu up-to-date gehouden en aangevuld met nieuwe features.

Veilige haven voor huurders en verhuurders

Ongelezen plaatsbeschrijvingen of gebrekkige communicatie kunnen zorgen voor discussies aan het einde van een huurcontract. Met de Dpla plaatsbeschrijving app vermijden we dit door huurders en verhuurders actief te betrekken bij de start van de huur. Wij brengen hen dichter bij elkaar door het opstellen van een correcte plaatsbeschrijving via een veilige en neutrale tool. Zo vergemakkelijken we de onderlinge goedkeuring en kan het huurcontract in de beste verstandhouding beëindigd worden.

Werkwijze plaatsbeschrijving expert Dpla:

  1. Plaatsbeschrijving bestellen: Kiezen voor Dpla doe je steeds samen! Het is bij wet verplicht om de kosten van een plaatsbeschrijving 50-50 te verdelen onder huurder en verhuurder.
  2. Plaatsbeschrijving inplannen: Ons DPLA-team neemt contact op met huurder en verhuurder om een datum en uur-slot af te spreken voor de plaatsbeschrijving. 
  3. Plaatsbeschrijving uitvoeren: Elke kamer wordt gedocumenteerd en gefotografeerd met de Dpla app. Ook de meterstanden van water-, gas- en elektriciteit worden genoteerd.
  4. Plaatsbeschrijving checken: Is de plaatsbeschrijving uitgevoerd? Dan kan je binnen één werkdag jouw plaatsbeschrijving raadplegen via de app. Wil je als huurder of verhuurder een opmerking toevoegen? Dat kan! Dankzij onze app kan je gedurende 15 dagen jouw info toevoegen en zelfs bewerken.

Dpla
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x