A&K design

Ben je op zoek naar een ervaren interieur- en architectenbureau? Welkom bij A&K design!

Plan je binnenkort (bij) te bouwen? Is je badkamer, keuken of living aan een grondige renovatie toe? Wil je je kantoor of winkelruimte een complete make-over geven? A&K design is jouw interieur- en architectenbureau mét bouwteam!

Als interieur- en bouwpartner van particuliere en professionele klanten, verdiepen we ons graag in jouw woondroom. Smaken verschillen en dat vieren we bij A&K design. We houden van een klantgerichte aanpak en tekenen jouw interieur- en bouwplannen uit met 3D-visualisatie.

Groen licht voor de plannen? Onze vakmannen rollen de mouwen op voor een vlotte realisatie van je interieur- en bouwwerken. Bonus? Onze keukens, ingebouwde kasten en maatmeubilair worden gemaakt in ons eigen houtatelier. 

Over A&K design

Eén van onze grootste troeven als interieur- en architectenbureau? Dat is ons bouw- en renovatieteam! Ieder bouw- en interieurplan wordt door onze vakmannen technisch beoordeeld. Hierdoor kan je rekenen op een realistisch voorontwerp, een correcte offerte én een vlot verloop van de werkzaamheden. 100% tevreden klanten, daar gaan we samen voor!

Gepassioneerd, dynamisch en heerlijk ambitieus. Zo kan je de creatieve tandem van A&K design omschrijven. Annica en Kevin runnen hun bedrijf vanuit Ottenburg in de mooie Druivenstreek maar realiseren de mooiste bouw- en interieurprojecten in heel Vlaanderen. Met de versterking van architecte Femke in het team, biedt A&K design een totaalverhaal waarbij beleving centraal staat.

(Interieur)architectenbureau

Zoek je...

Een architect voor je nieuwbouwproject, woninguitbreiding of bijgebouw in Antwerpen, Leuven, Brugge, Limburg of Hasselt?

Een interieurarchitect voor je badkamer, keuken, zolder of je volledige woning in Antwerpen, Gent of Brussel?

Een totaalrenovatie aannemer voor je woning in Antwerpen, Brugge, Limburg, Gent of Vlaams-Brabant?

Een meubelatelier of schrijnwerker in de buurt van Antwerpen, Brugge, Limburg of Leuven?

A&K design is een ervaren interieur- en architectenbureau met een eigen meubelatelier. Wij hebben referenties in heel Vlaanderen!

Stijlvol inrichten. Zorgeloos (ver)bouwen. Droom. Design. Durf.

A&K design
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x