Creara Design

Interieuradvies nodig? Welkom bij Creara Design! Raamdecoratie, schilderwerken, meubilair, ... Interieurstyliste Mieke zorgt voor jouw totaaldesign.

Creara Design - interieuradvies, raamdecoratie en totaaldesign

Je wilt een (her)inrichting van uw interieur, een bepaalde ruimte of van uw volledige woning? Je hebt nieuwe raambekleding nodig maar geen tijd of zin om je naar de winkel te verplaatsen? Geen probleem, ik kom bij je thuis met een valies vol stalen! Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in onze showroom.

Bij Creara Design kun je terecht voor raamdecoratie, verlichting, meubilair, schilderwerken, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Kleur is de verwondering van het hart.

- M. Van Halsendaele

Mieke Van den Berghe, creatief brein achter Creara Design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een aangeboren talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design " tot stand kwam...

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten..

Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Wil je graag kennismaken, geef dan gerust een seintje.

Klaar om je interieur een frisse toets te geven?

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte ontvangen

Creara Design | Interieuradvies aan huis

Ontdek interieuradvies aan huis

U maakt een afspraak voor interieuradvies en ik kom ter plaatse bij u langs. De gevraagde ruimtes worden bekeken en er wordt u een mondeling advies verleend. U maakt nota’s tijdens het advies dat u krijgt en regelt daarna de uitvoering zelf. 

Heeft u graag alles op papier? Dat kan. Na een bezoek aan de woning krijgt u een verslag met tips en aanbevelingen om de woning zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te maken. U ontvangt advies voor meubelopstelling, materialen, verlichtingsadvies, kleuradvies en advies over decoratie. Eventueel kan er een grondplan/aanzicht gemaakt worden. 

Wij bezorgen u het interieuradvies per mail, zodat u een houvast heeft bij de uitvoering ervan. Lukt het toch niet volledig om alles zelf uit te voeren, dan sta ik steeds voor u klaar.

Is jouw woning aan een restyling toe? Wil je interieuradvies over je woonkamer, keuken, slaapkamer, eetruimte...? Welkom bij Creara design voor interieuradvies in Zele, Stekene, Terneuzen en omgeving!

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte interieuradvies

Creara Design | Totaaldesign

Ontdek totaaldesign

U wil een (her)inrichting van uw interieur, een bepaalde ruimte of uw volledige woning?

Ik kom voor een eerste contact bij u ter plaatse, zo kan ik ervaren en aanvoelen hoe u leeft, wat u wensen zijn, welke smaak u heeft, welke stijl u verkiest, wat de noden en eisen zijn en de mogelijkheden. Het is heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten om een perfect resultaat te behalen, daarom bezorg ik u een verslag over het eerste contact. 

Vervolgens breng ik de bestaande toestand in kaart gevolgd door een ontwerp waarin de eisen en  verlangens vertaald worden. 

Daarna bespreek ik met u het ontwerp en kijken we of er eventueel aanpassingen moeten gebeuren, tot een definitief ontwerp tot stand komt. 

Ik zorg samen met professionele partners voor de volledige plaatsing, schilderwerken, raambekleding, decoratie, … . Daarnaast werken we met presentatiemiddelen zoals kleurstalen, beeldmateriaal, stoffen, behang, … . 

U bent ook in de mogelijkheid om een bezoek te brengen in de shop, waar u alle materialen zoals vloerkleden, gordijnen, muurbekleding,... kan terugvinden. Op deze manier wordt het concept visueel ondersteund.

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte totaaldesign

Creara Design | Raamdecoratie

Ontdek raamdecoratie

Op basis van jouw stijl en voorkeuren stellen we de passende raamdecoratie voor.

Rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, verticale jaloezieën, shutters, plissée gordijn, XXL rolgordijnen, gordijnen, tussengordijnen en vitrages, het kan allemaal bij Creara Design!

Ontdek raamdecoratie Dendermonde, raamdecoratie Schelle of raamdecoratie Stekene én meer! Ook voor gordijnen op maat kun je bij ons terecht in de omgeving van Roeselare, Stekene, Berlare, ...

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte raamdecoratie

Creara Design | Schilderwerken en muurbekleding

Ook voor schilderwerken of andere muurdecoratie kan je op Creara Design rekenen. Schilderwerken gepland in de buurt van Stekene, Mechelen, Zelzate, ...?

Op zoek naar originele muurdecoratie in Stekene, Assenede, Zelzate en omgeving? We adviseren je graag!


Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste interieurtrends? Ontdek onze blog en laat je inspireren.

Portfolio

Contacteer Creara Design

Interieurdesign, raamdecoratie en totaaldesign

BE 0762.962.606

Kerkstraat 31
9190 Stekene

T. 0471 58 77 35
E. miekeinterieur@gmail.com

Contacteer Creara Design

Creara Design
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x