Triadens

Triadens is een expertisebureau voor overheidsopdrachten of in tendermanagement. Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Complexe materie, met significante financiële impact, die een transparante en doelgerichte aanpak vereist. Laat Triadens je twijfels wegnemen en jouw overheidsopdracht tot een goed einde brengen. Jij kiest welke taken je wil uitbesteden, wij doen de rest.

Expertises

  • Juridisch advies - van A tot Z of ad hoc
  • Voorbereiding, opmaak en screening van opdrachtdocumenten
  • Nazicht van gunningsbeslissingen voor besturen en ondernemingen
  • Bijstand en ondersteuning bij onderhandelingen
  • Screening en optimalisering van offertes
  • (In-house) Opleidingen op maat van jouw bestuur of onderneming

Wij bieden professionele ondersteuning binnen elk aspect van een overheidsopdracht. Dat kan nauwgezette begeleiding zijn van A tot Z, of praktisch advies voor een eenmalige ad-hocvraag. Geen dertien-in-een-dozijn aanpak, wel concrete ondersteuning op maat van jouw organisatie of onderneming.

Openbare aanbestedingen

Vragen over openbare aanbesteding in Vlaanderen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Tienen of Hamont-Achel? Triadens BV biedt ondersteuning, begeleiding en concreet advies met betrekking tot alle aspecten van openbare aanbestedingen en tendermanagement in Vlaanderen.

Met onze juridische ervaring helpen we je graag om duidelijkheid te brengen bij het complexe kluwen van overheidsopdrachten. Onze aanpak is praktijkgericht dankzij professioneel maatwerk waarmee je meteen aan de slag kan. Concrete ondersteuning volledig op maat van jouw bestuur of onderneming in Antwerpen, Sint-truiden of Genk, daar kan je op rekenen.

Contacteer Triadens

Bestek opmaken

Een bestek opmaken voor uw overheidsopdracht in Limburg, Sint-Niklaas, Zottegem, ...? Het opmaken van een goed bestek is cruciaal voor een geslaagde overheidsopdracht. We helpen je graag op weg bij de opmaak van jouw bestek. Dit gebeurt steeds op maat! Een loutere copy-paste is uit den boze.

Ontvang advies van onze experts

Opleidingen rond overheidsopdrachten

Kennis is er om gedeeld te worden. Triadens voorziet basisopleidingen m.b.t. overheidsopdrachten, alsook thematische opleidingen op maat van jouw dossier of organisatie in Lanaken, Limburg, Landen, ... Onze experts brengen je praktische kennis bij die je meteen kan toepassen op je eigen overheidsopdracht. Zo ben je ook meteen op de hoogte van de nieuwste regelgevingen en aandachtspunten.

Ontdek onze opleiding overheidsopdrachten

Contactgegevens

Geïnteresseerd in ons aanbod? Op zoek naar een vrijblijvend voorstel voor jouw bestuur of onderneming? Of heb je een vraag voor één van onze experts? Aarzel niet om ons te contacteren:

Adres: Heivinkenstraat 17, 
3511 Kuringen-Hasselt

Volg ons op: Facebook en LinkedIn.

Triadens
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x