Webhero Booking-tool

Op zoek naar een online boekings- of reserveringssysteem?

Ontdek de Webhero Booking-tool! Plan een vrijblijvende video-call voor een gratis demo of probeer het zelf gratis uit.

Wat is de Webhero Booking-tool?

Webhero biedt een software aan waarmee dynamisch complexe boekingsformulieren kunnen aangemaakt worden. Deze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld reizen te verkopen, maar evengoed voor sportkampen of congressen. De Webhero booking-tool maakt het leven van organisatoren eenvoudiger. Het automatiseert reservaties, online betalingen, wachtlijsten, e-mail communicatie,... . Maar we maken ook het leven van de deelnemers gemakkelijker dankzij een eenvoudig boekingssysteem dat gekoppeld is aan online betalen. Ouders kunnen vanuit één familie account bijvoorbeeld boeken voor verschillende deelnemers.

Booking-tool

Wil je meer informatie over de Webhero Booking-tool?

Over Webhero

De start van Webhero...

Webhero is ontstaan uit het digital agency Content Crackers in Leuven, gespecialiseerd in websites op maat, webapplicaties en e-commerce platformen. Bij regelmaat van de klok kregen we van zelfstandige ondernemers, kmo’s en eventorganisatoren de vraag om snel en betaalbare websites te maken. Ons product is geboren als gevolg van verschillende pijnpunten die zij vroeger tegenkwamen. Want de oplossingen waren vaak te duur, niet transparant, te omslachtig of te beperkt.

In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 3.000 klanten die bewust kozen voor een betaalbare website die je zelf eenvoudig kan beheren zonder je zorgen te maken over technische aspecten.

Webhero helpt zelfstandigen en kleine ondernemingen met hun online aanwezigheid. Wij zorgen vandaag dat jouw website van morgen vindbaar is en up-to-date blijft.

De Webhero Booking-tool...

Gedurende vele jaren bouwden en onderhouden we dure op-maat boekingssystemen. We voelden dat er echter ook vraag was naar een uniforme, betaalbare oplossing voor kleinere organisaties. 

Als digitale held voor KMO's, kleine ondernemingen en organisaties stond ons één ding te wachten: een gebruiksvriendelijk online boekingssysteem creëren. De Webhero Booking-tool: gratis, snel opgezet, online betalingen, eenvoudig beheersysteem en meer.

Contacteer Webhero

Adres: Grauwmeer 1, 3001 Leuven

Telefoonnummer: 016 66 14 32

E-mail: info@webhero.be

Webhero Booking-tool
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x