Webhero Bookings

Webhero Bookings maakt alles eenvoudiger. Van automatische online betalingen en wachtlijsten tot professionele e-mail communicatie. Onze booking software maakt niet alleen het leven van organisatoren gemakkelijker maar ook het leven van deelnemers. Dit dankzij een eenvoudig boekingssysteem gekoppeld aan online betalingen. Dit maakt Webhero Bookings het ideale online reserveringssysteem voor events, reizen, sportclubs en verenigingen.

Hoe werkt Webhero Bookings?

Vandaag de dag is het digitaal verhaal belangrijker dan ooit! Vanzelfsprekend springen veel ondernemers op de digitale sneltrein, maar dat gaat niet altijd even vlot. Veel kleine organisaties blijven namelijk achter met hun digitalisering, zoals bijvoorbeeld het online laten boeken voor hun diensten. De standaard tools die hiervoor bestaan zijn vaak te complex of te duur. Bovendien is het vaak tijdrovend om in elkaar te steken. Hierdoor moeten vrijwilligers vele uren spenderen in zaken die automatisch kunnen verlopen.

Als digitale held voor KMO's, kleine ondernemingen en organisaties stond Webhero één ding te wachten: een gebruiksvriendelijk online boekingssysteem creëren.

Webhero Bookings maakt alles eenvoudiger. Van automatische online betalingen en wachtlijsten tot professionele e-mail communicatie. Webhero Bookings maakt niet alleen het leven van organisatoren gemakkelijker maar ook het leven van deelnemers. Dit dankzij een eenvoudig boekingssysteem gekoppeld aan online betalingen.

Het werken met Webhero Bookings verloopt in een eenvoudig proces van drie stappen:

 1. Registreer je organisatie bij Webhero Bookings
 2. Maak je activiteit(en) aan
 3. Ontvang online inschrijvingen en betalingen en beheer je boekingen

De voordelen van Webhero Bookings:

 • Nood aan het automatisch genereren van facturen na een boeking? Kies dan voor onze B2B facturatiemodule. Je kan voor specifieke boekingen facturen laten genereren die de boeker automatisch ontvangt per mail.
 • Met een Webhero Bookings klantenaccount loggen jouw klanten gemakkelijk in om alle details te raadplegen van hun boekingen.
 • Als organisator van sportkampen kan je ouders van deelnemende kinderen helpen besparen door een fiscaal attest uit te reiken.
 • Dankzij de Webhero Bookings app scan je tickets, beheer je deelnemerslijsten en bekijk je activiteiten in een handomdraai.

Wie kan Webhero Bookings gebruiken?

Ontdek Webhero Bookings voor sportclubs, jeugdverenigingen en KMO's: gratis, snelle set-up, eenvoudig beheersysteem, online betalingen en meer. 

Webhero Bookings, dat is:

Ben jij op zoek naar zo een boeking- of reserveringssysteem? Wil je weten of Webhero Bookings geschikt is voor jouw onderneming? Wij geven vijf Booking-tool succesverhalen mee uit vijf verschillende sectoren met elk een verschillend doel.

Webhero Bookings, dat is:

 • Meer boekingen, minder werk
 • Veilig online betalen
 • Helemaal gratis
 • Integreren in elke website
 • ...

Contacteer Webhero Bookings

Adres: Grauwmeer 1, 3001 Leuven

Telefoonnummer: 016 66 14 32
E-mail: info@webhero.be

Vragen over Webhero Bookings? Bekijk de lijst met vaak voorkomende vragen over onze Cloud Software en vind de antwoorden op al je vragen. Vind je het antwoord niet op je vraag? Onze support dienst helpt je graag!

Bekijk onze verschillende tutorials van Webhero Bookings en leer werken met onze Cloud Software.

Webhero Bookings
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x