Zelf Verkocht

Huis verkopen zonder makelaar?

Welkom bij Zelfverkocht.be! Wij helpen particulieren bij de verkoop van hun onroerend goed. Dankzij onze budgetvriendelijke formules (incl. waardebepaling) betaal je nooit meer te veel voor de verkoop van jouw woonst.

Wij zorgen voor schatting van je huis en de plaatsing van je huis op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.be. Tevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken. Je doet zelf de bezichtigingen waardoor je in direct contact staat met de kandidaat- kopers. Ten slotte... wie kent het huis beter dan zijn eigenaars? Ontdek hoe wij te werk gaan en onze formules via onze website!

Ons verhaal

Wij zijn een jong vastgoedkantoor en geloven dat met de juiste informatie en tools je eigen woning verkopen kinderspel is. Om die reden hebben wij een formule ontwikkeld waarmee we iedereen de kans geven hun onroerend goed zelf te verkopen. Door een makelaar uit te schakelen maximaliseert U uw winst, en bespaart u zo maar duizenden euro’s! 

Omdat je bij het bepalen van de verkoopprijs geen rekening dient te houden met dure commissies kan je ook jouw eigendom aan een interessantere prijs aanbieden op de huizenmarkt en zo meer potentiële kopers bereiken. Daarom zeggen wij het nog eens:

Zelf verkopen…IS KINDERSPEL !!!

Huis verkopen zonder makelaar via Zelfverkocht.be

Contacteer ons

Zelf Verkocht
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x