SMOOTY IN ZEE MET GOOGLE

Verschenen in Made In Vlaams-Brabant


Smooty uit Leuven, het bedrijf dat abonnementsformules biedt voor all-in-one service van websites, gaat nog intensiever samenwerken met Google.


“Google is nu eenmaal hét meest toonaangevende bedrijf in onze sector, het spreekt voor zich dat we heel trots zijn dat we gekwalificeerd zijn voor het Google partnerprogramma”, zegt Stephanie Nevens van Smooty

“Dankzij dat partnership met Google kunnen we voor onze klanten een Google Apps For Work account opzetten en meteen professionele email adressen creëren met hun domeinnaam”, zegt Nevens. “Bovendien krijgen onze klanten zo 30 GB opslagruimte, de beste spambeveiliging, een krachtige zoekfunctie, geïntegreerde agenda’s, een beschikbaarheidsgarantie van 99,9 procent en uiteraard toegang tot alle standaard Google App.”

De prijs voor Google Apps For Work is gebaseerd op het aantal gebruikers. Per gebruiker (elk e-mailadres) betaal je 48 euro per jaar. De facturatie gebeurt via Smooty en is dus niet gekoppeld aan een kredietkaart.

Het partnership van Smooty met Google is een logische stap. Smooty ontstond eind vorig jaar uit het Leuvense Content Crackers. “Smooty werd ontwikkeld om websites aan te bieden tegen een lage, vaste jaarkost”, zegt Stephanie Nevens. “We bieden ondernemingen tegen een lage kost alle diensten aan die ze nodig hebben om een moderne website makkelijk te onderhouden.”

SMOOTY IN ZEE MET GOOGLE
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x